آموزش لبو پلو
نوشته شده توسط : atefeh

لبو پلو

آشپزي
مواد لازم

    مرغ پخته و ريز خرد شده 1 کيلوگرم
    لبو پخته و خرد شده 4 عدد
    اسفناج پخته شده: 100 گرم
    برنج آبکش شده 3 پيمانه
    پياز سرخ شده1 عدد
    زعفران ساييده شده 1 قاشق غذاخوري
    نمک، فلفل و روغن به ميزان لازم


طرز تهيه

مرغ را همراه پياز، نمک و فلفل کمي تفت مي‌دهيم و لبو‌ها را به صورت دلخواه خرد مي‌کنيم.

اسفناج‌ها را مي‌گذاريم کمي نرم شوند. اسفناج‌ها نيازي به پخت زياد ندارند .درون يک قابلمه تمام مواد را به صورت لايه‌ لايه به برنج آبکش شده افزوده، مقداري از برنج را زعفراني کرده و مي‌گذاريم تا برنج دم بکشد.

به خاطر اينکه لبو‌ها له نشوند، پس از اينکه مواد را لابه‌لاي برنج قرار داديم لبو را نيز روي آن اضافه مي‌کنيم، چون موقع مخلوط کردن لبو له مي‌شود، بهتر است که جداگانه به برنج اضافه شود.

آموزش آشپزي





:: بازدید از این مطلب : 43
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 16 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: